Haft en grym dag!

Var inne i stockholm med underbara Sabby. Längesen jag var inne med en kompis så det var väll dax? 

Vi tog 11 tåget från ösmo. När vi kom fram gick vi in på åhlens å kolla lite. Sabby hittade en snygg mössa till jättebra pris. Själv hittade jag inget dära. 
Sen vidare på drottninggatan där vi mest fönstershoppade. Men vi köpte en påse godis för ca 70 kronor, hahha ganska mycket men dem hade godis som är borttaget ifrån tx ica och sånt så gamla godingar fanns där ;)

Sen vidare till hollister där hjälpte jag mest sabby att hitta jacka och jeans, jackan som hon hittade ät jag lite avis på faktist så bra pris för att vara så snygg jacka och märkes såklart ;) 
Vi drog sedan in på hm igen för att hitta en tjocktröja och det hittade jag. Bilder på den kommer imorrn, men kan avslöja att den är ljusblå med tryck av text på :) 

Efter det åt vi på donken å sen hem. och påvägen hem pratade vi om känslor blandannat. Men hon är en sån underbar människa att prata med och det känns som vi förstår varandra rätt bra endå :) 


- Diggar julstämningen i stockholm nu! 






KEVIIN VIDARE

Så glad att Erik rapp åkte ut! Elin och kevin förkänar finalplatserna. Båda är snygga och har bra röster= artister på hög nivå! 

Fuck idol joryn... 




att låssas :/





bad day

Dåligt humör iallafall på förmiddan nu känns det bättre. Nyss pluggat till svenskan och ska nu sova. Vill bara somna och vakna om sisådär 100 år.. Men nej så funkar det inte riktigt :/ 




Städa städa städa..







Godmorgon

Nyss vaknat ur min egan säng. så skönt! 
idag står det mycket på listan. Jag ska städa rummet, plocka svamp med familjen, fota bilder till nys designen och sen fixa inlägg till bloggen. 
Hoppas jag hinner med allt, söndagar brukar vara " göra klart allt inför veckan dagen" 
Juste jag måste läsa boken idag också som vi har på svenskan. Ska bara läsa över 160 sidor idag heheh.. 
Goodluck Hanna.. 




Att bli framgångsrik?

Det är vad nästan varenda människa vill bli i dagens läge, men är det så bra så som alla säger. Visst det beror ju helt på vilket sätt man blir framgångsrik på. Men om vi tar tx. bloggen/ instagram. Då kan man få så himla mycket hat komentarer. Dessa hat komentarer kan faktist förstöra ens dag. 
Dessa " haters" fattar inte att om dem skulle få lika mycket skit så skulle det inte vara så kul för dem. Nu är det bra med framgånsrika personer att dem har mer " lovers" än " haters"

Men jag tycker ni alla "haters" där ute ska tänka till 2 gånger innan ni skickar iväg komentaren, komihåg att ni gör personen bakom " intagranmen/ bloggen" lycklig om ni istället skickar en bra komentar eller ingen alls! 





Sängen

Nyss vaknat och väntar på att Emilia ska vakna. 
Igår såg vi somsagt hungergames 2 och den var sjukt bra, tycker bara inte om när den slutade som den gjorde. Ska inte berätta så mycket men en 3:a skulle passa bra ;) 

Aja nu får vi se hur länge Emilia sover, det lär ju bli ett tag så väcker nog henne annars! :) 



Bio med bästa




Tänkte på ej grej

Nu när det snart är vinter och jul så hade jag både tänkt göra det lite julmysigt här på bloggen men en ny design. 
Alltså en vinterdesign. Har lite planer så vi får se om det bli lika bra så som jag tänkt. 
Måste i helgen fixa bilder till Headern. 
Tänkte även börja julfixa mitt rum, älskar julen så mycket det kanske märks haha ;) 
 
Min video " Mina oktober favoriter" kommer ut imorgon. Vi får se hur det blir. Kommer bli kul att se :D 
 
Bilder ifrån Julen 2012 :)
 
 
 

Idrottsprov imorrn

Pluggat hela kvällen till idrottsprov imorrn, hoppas det går bättre än på matte provet idag. Viktigt att verkligen visa vad man går för nu när det är mindre än en månadkvar tills betygen sätts. Är alltid nervös. Vill aldrig komma hem med dåliga betyg liksom men iförsig så kan man ju då utveckla sig och bli bättre till 9:an! 
Nu blire natti med kudden, sovgott alla! 






Dagens Outfit





Jeans- Bikbok 
Tröja- Ginatricot

Gammal goding :)




Snart idrott, trött tjej




Önskelista

satt redan igårkväll och tänkte på vad jag ska önska mig och så imför julen. På julafton får man ju oftast billigare grejor en på sin födelsedag så man ska nog inte förvänta sig så mycket. Jag kan rabbla upp hur mycket saker som helst jag vill ha så jag kommer därför redan nu starta en grej här på bloggen. Nångång varje vecka lägger jag upp saker jag önska mig och kanske ni får inspration av mig? 
Börjar nog med detta nästa vecka! 




Min frukost




Spanien

Nästa år ( 2014) precis efter skolavslutningen så ska jag till spanien. Det blir en återkomst efter 2 års väntan. Kommer bli så sjukt kul att komma tillbaka till mitt andra hem. 
sen blir det väll yttligare 2 års väntan för år 2015 ska vi till längre breddgrader igen. 
Att åka utomland är så sjukt kul och för alla ni som aldrig åkt utomlands har verkligen missat något. Tjata lite extra på föräldrarna så ni hinner åka utomland iallafall minst en gång med familjen, REKOMENDERAR STORT! 

- Bilder ifrån spanien från tidigare år- 









Så hungrig

Knappt någon frukost och ingen lunch, nämen bra dag...




Dagens insprations bild är Kjolar!














Godnatt

Dagen idag har varit chill och efter skolan var jag med Vendela och Faezeh, vi hade superkul då vi kollade på en film i 30 minuter och sedan stängde av av olika själ. Sedan pratade vi resten av tiden. Så myys, älskar dem där människorna! 

Imorrn blire ta bussen då mammas bil ska in på lagning klockan 7. Mamma måste också ta buss så vi fpr se om jag får sällskap eller inte? 
iallafall så har jag, faezeh och sabby bara 2 lektioner imorron för efter lunch ska vi åka och bada i simhallen ( vi missade när dem andra badade). Sen slutar vi efter det. Chill dag. 
På onsdag händer det lite grejor som jag kommer hålla utanför bloggen tyvär eftersom det kan hända grejor men uppdatering får ni såklart :D 

- Älskar dig Pappa




Dagens insprations bilder är på UGGS!











Mer inriktad på videos?

Tänkte lägga upp mer och mer videos här på bloggen. Det ebror på att jag tycker det är sjukt kul både att göra och titta på. Satsar på två stycken videos i veckan, låter inte det bra? 
Vi får nog se om det blir två denna veckan men jag lovar iallafall minst 1 video. Håll ögonen öppna puss! 




FARSDAG!

Idag har det varit en grym farsdag, som present fick pappa en snygg munkjacka, han behövde verkligen en då han knappt har några så glad blev han. 
Han har även hjälpt mig fixa min dator, den hade över 2000 hot och ett virus i webbläsaren. Inte så konstigt att min dator har varit knäpp. Men efter flera timmars jobb så är alla hot och viruset borta. 
Efter det drog vi iväg till mormor och morfar där även min morbror och kusin var med. Vi fikade med lite tårta och kakor mumms. 
Nu lägger jag huvudet på kudden och ska försöka komma upp imorrn, eftersom hela helgen har varit en kamp så ser det inte så ljust ut, well well Godnatt! 






Gott!




Syslöjd





Väntar på bussen





Dagens Insprations bilder är High wasted shorts

Saknar redan sommaren så mycket+ älskar high wasted shorts dem är så snygga! :) 















Som ni kanske har märkt,.

så har jag börjat med en ny grej här på bloggen. Nämligen "Dagens insprations bild" tycker det ör bra
med insprations bilder då man får ideer och tankar kring det. Hope u like it! 




Fotografering med handbollen





Dagens inspration är HÅR!








Tips

Idag tipsar jag två stycket läppglans ifrån Victorias Secret. En ljusare och en mörkare nyans. Dem är även smaksatta i bär och tuggummi smak









Kvällens träning




Den bestod till mestadels på cyckel, cycklade llite mer än en mil på motionscyckeln jag har även gjort alla rehab övningar och sedan styrka på slutet. Otroligt skönt att få komma upp och träna av sig det man kan iallafall. Bra dag och bra träning, Tumme upp! 



Otroligt jobbigt!

Min skada är otroligt jobbig. Jag får inte springa och inte hoppa alltså det som jag tycker är roligast. 
Handbollen innehållet båda två så att få vara borta från handbollen gör ont.. Mitt lag behöver mig och jag vet att jag kan prestera bra. Jag utvecklades och kunde blivit riktigt bra men nu vet jag inte längre, mitt lag utvecklas mer än någonsin just nu så jag kanske tappar. Sporten är jätteviktig att hålla igång så man inte tappar både teknik och styrka.. 

Snart börjar även friidrottens tävlingar och dem kan jag inte heller vara med på.. 

I januari får jag "Förmodligen" börja träna fullt, men deet är en lång tid med rehab och behandlingar som återstår.. :( 







Veckans Filmtips

 

skola suger..




Nagelack Inspo

Tea Basaric | via Tumblr♥

Till Friendooo





Kyrkogårdbilder ifrån kvällen! (tagna med iphone)














En bild på mig och bobby!




Ikväll ska vi tända ljus på graven

Ikväll åker vi både till nynös och ösmos kyrkogård och tänder ljus. Tror jag tar med kameran och fotar lite. Alltid kameran med sig ;) 




Dagens outfit!






Såå nöjd!

Att få klippa sig hos bobby var helt och hållet värt varenda krona! 
Han var jätte trevlig och pratade på om nästan allting. Han färgade mitt hår till en "ljus brun" färg och sedan klippte han upp håret och tunnade ut det lite. Han stylade även håret men det gick ut nästan direkt för jag har så torrt hår haha. 
Sen åt jag och mamma en god lunch därinne. Jag åt någon pasta med kyckling och curry det var jättegott!
Sen när vi skulle hem så såg jag Snygga VIKTOR FRISK på tunnelbanan. Typ lyckodag idag haha ;)
 
Nu sitter jag här framför datorn och är helt slut. Väntar väll på att idol ska börja antar jag. Tillsdess kör jag på några tidsinställda inför veckan som kommer. 
Bra bilder på håret kommer imorron, puss! 
 
- Bild från 2011
 
 
 

Fika inne i stan med mamma




Mot bobbys!